Product added to basket
Loading
Loading

Hålrumsskydd

Skydda ihåliga utrymmen i din bils kaross mot rost med kavitetsvax eftersom det lätt rinner in i alla skrymslen och vrår i bilens kavitet, t.ex. paneler och dörrar.

5 Produkter

Rostskydd för ihåliga sektioner och hålrum

När du behandlar din bil med skyddande beläggningar är det viktigt att inte förbise ditt fordons håligheter. Många rostskyddsprodukter är framtagna för de exponerade exteriöra delarna av din bil, som vanligtvis anses vara mer sårbara. Däremot kan insidan av dörrar och bagageluckor vara lika känsliga för rost. Detta beror på att de inte lätt kan torka som fler yttre ytor kan, vilket så småningom leder till ökad korrosion.

Rost är inte bara ett estetiskt problem – det kan urholka de funktionella delarna av din bil så att de inte kan repareras. För att säkerställa att rostbildningen hålls i schack, bör ett hålrumsvax av god kvalitet användas i slutna metallområden som dörrar, sidopaneler, bagageluckor, motorhuvar och alla andra skrymslen och vrår.

Förhindra rost

För att din bil inte ska förfalla måste du göra allt som står i din makt för att förhindra att rost bildas. Detta inkluderar att tvätta bort salt och vägskräp ofta och belägga färgen, underredet och håligheterna med skyddande behandlingar. På LAKGRUPPEN erbjuder vi ett brett urval av rostskyddssprayer så att du enkelt och prisvärt kan hålla din bil i gott skick.

Kavitetsvax

Ett rostskyddsvax är ett måste för alla bilägare som vill hålla sitt fordon rostfritt. Utöver att förebygga korrosion, erbjuder kavitetsvax också skydd mot repor, färgskador och andra former av slitageskador.

Hos LAKGRUPPEN hittar du ett brett utbud av hålighetsvaxer och andra behandlingar som hjälper ditt fordon att hålla sig rostfritt.