Product added to basket
Loading
Loading

IRT System

IRT System by Hedson är den globala marknadsledaren inom produkter för att främja härdningsprocessen. De är specialiserade på infraröd torkning och ultraviolett härdning. Allt i en genomtänkt och beprövad design baserad på maximal användarvänlighet. Med produkterna från Hedson kommer du att uppleva ökad produktivitet och genomströmningshastighet, minimering av flaskhalsar och minskad väntetid.

3 Produkter

Specialiserade lösningar för fordonsindustrin och industrin i allmänhet

Hedson producerar och levererar olika typer av utrustning och lösningar för fordonsindustrin och industrin i allmänhet. IRT (Infrared Technology) System är en teknik som används för att torka och härda färg eller beläggningar på bilar eller andra ytor. Detta system kan vara särskilt effektivt för att avsevärt minska torktiden jämfört med mer konventionella metoder, vilket ökar effektiviteten och produktiviteten i målningsarbetet.

Hedsons IRT-system: Effektiv härdningslösning

Hedsons IRT-system är designat för att vara en effektiv och pålitlig lösning för att påskynda lackeringsprocesser inom bilindustrin och andra industrier där snabb och noggrann torkning av färg eller beläggningar är avgörande. Har du frågor om att välja rätt IRT-utrustning från Hedson för ditt företag? På LAKGRUPPEN står vi redo att ge råd och hjälpa dig att hitta den optimala lösningen som passar dina behov.