Product added to basket
Loading
Loading

Besma International Chem

Besma International Chem utvecklar speciella tvålar och rengöringsvätskor på hög miljöteknisk nivå, och tillverkar dessa i deras fabrik i Vejle. Samtliga riktlinjer har tagits fram i syfte att minska belastningen på både arbetsmiljön och den yttre miljön så mycket som möjligt. När du väljer att använda Besmas rengöringsvätskor och rengöringsmedel för dina rengörings- och avfettningsuppgifter är du på god väg.

2 Produkter

Besma - ett miljövänligt val

Besma är ett danskt företag som är specialiserat på kemiska produkter för en mängd olika industrier. Företagets primära fokus är att leverera högkvalitativa kemikalier som används i olika applikationer inklusive industri-, jordbruks- och hushållsändamål.

Fokus på städning 

Med sina moderna faciliteter och erfarna personal kan Besma producera kemikalier som uppfyller de högsta kraven på kvalitet och säkerhet. Besma miljöcertifierades enligt ISO14001 för första gången 1999 som ett av de första företagen i Danmark och är fortfarande miljöcertifierat. När du följer Besmas vägledning om att välja och använda rengöringsvätskor förbättrar du din arbetsmiljö och skyddar miljön på samma gång. Samtliga instruktioner är utarbetade med tanke på en så låg belastning på både arbetsmiljön och den yttre miljön som möjligt.