Product added to basket
Loading
Loading

Maskeringspapper

Maskingtäckpapper används som ett tillfälligt skydd och skydd för att undvika färgfläckar och översprutning. Vi erbjuder högkvalitativt maskeringspapper i flera olika storlekar och är oumbärliga innan du målar. Kom ihåg att köpa extra tejp eller täckfolie. För bättre hantering kan stativ köpas till.

2 Produkter

Vad används maskeringspapper till

Oftast använder yrkesverksamma maskeringspapper för att skydda ytor när de sprayar färg. Även bra att använda till konst, hantverk och hobby. Utan maskering är det mycket svårt att måla något helt perfekt. Därför är det alltid viktigt att ha täckpapp bland dina verktyg innan du börjar måla på något som en bil, vägg, golv eller möbler.

Maskeringspapperet för målning är perfekt för maskering och täckning av de delar som du inte vill måla. Det är ett extra skydd så att du kan måla utan att vara rädd för att "täcka fel delar med färg".

Täckpapp är ett måste för både proffs och hobbymålare om du vill att ditt arbete eller målarjobb ska vara 100 % korrekt och professionellt.

Maskeringspapper bil

När du lackar och sprayar bilar är maskeringspapperet för billackering mycket viktigt och det är standard i de flesta bilverkstäder. Det har blivit ett oumbärligt verktyg även för hobbymålare.

Maskeringspapper för bilar bör alltid användas vid lackering. Det skyddar omgivningen och kan också användas för att täcka de delar du inte vill lacka. Maskeringspapper ska inte förväxlas med maskeringstejp – eftersom det är ett annat maskeringsverktyg att använda vid målning.

Andra användningsområden för täckpapp

Som redan nämnts används vanligtvis maskeringspapper vid målning. I allmänhet kan det användas vid många olika tillfällen och det är alltid ett bra tillbehör att ha i din verktygslåda.

Visste du: Vanligtvis har täckpapp en brun färg och det har funnits i flera decennier.