Product added to basket
Loading
Loading

Är du en industrimålare?

Få det starkaste och mest omfattande produktsortimentet och end-to-end-lösningen hos oss

Vi erbjuder rätt produkter och utrustning för industrilackering

Varje dag hjälper vi svenska och internationella företag att skapa bättre produkter och ge en optimal service till deras kunder. Vi vill erbjuda dig att bli en del av vår 360 graders partnerlösning, vilket ger dig ditt bästa handelsavtal någonsin! Det är ett partnerskap där vi utvecklar varandra och ger dig de bästa villkoren, både här och nu, men också på lång sikt. Vi har mer än 20 års erfarenhet av att blanda färg och mixfärger exakt enligt vad våra kunder behöver. Kontakta oss om du behöver hjälp eller vill veta mer. Här är våra engagerade medarbetare redo att erbjuda råd, mixservice och snabb leverans av produkter.

 

Gå till webbshoppen

SAYERLACK – PERFEKT FÖR INDUSTRIELL MÅLNING

Sayerlack erbjuder ett sortiment som täcker alla behov, små som stora. När det gäller industriell lackering på trä, metall, plast och glas är Sayerlack det föredragna valet för många industrimålare, det finns många bilmålare som använder Sayerlack för sina industriella uppgifter. 

Samtidigt är systemet helt enkelt byggt, och kan sättas ihop exakt enligt vad som passar dig bäst.

Om du är mest flexibel i förväg för inkommande uppgifter, rekommenderar vi ett blandningssystem, det flyter inte mycket och ger dig en snabb svarstid till dina kunder.

Vi mixar gärna Sayerlack åt dig, så du bara behöver sörja en bra slutprodukt.

Som en del av Sherwin-Williams Company kan du vara säker på att Sayerlack erbjuder kvalitets- och innovativa ytbehandlingslösningar.

Se mer
sayerlack sortiment lakgruppen
teknos sortiment

TEKNOS – Alltid pålitlig kvalitet

Teknos erbjuder ett brett utbud av industriella ytbehandlingssystem för trä utomhus och inomhus, samt ett brett utbud av färger för metall- och ytbehandling.

Med verksamhet i mer än 20 länder i Europa, Asien och USA. Teknos är en av de ledande leverantörerna av industriella beläggningar. 

Se mer

Använder du ett ekonomi- eller lagerhanteringssystem för att beställa varor?

Erp2Web är en ny smart funktion för dig som genererar dina inköp i ett affärssystem.

Det gör det enkelt att ladda upp beställningar från ditt ekonomisystem direkt till vår butik.

Vår Erp2Web-lösning stöder både kalkylblad och PDF

 

Läs mer här

MED OSS HANDLAR DU MED ERKÄNDA OCH GLOBALA VARUMÄRKEN

 

Vårt produktsortiment omfattar alla de välkända varumärkena på marknaden. Vi löser plåtslagarens dagliga behov med allt från prismedvetna varor till högproduktiva produkter när det behöver gå snabbt. Om vi inte har det du saknar, tveka inte att kontakta oss. Kanske har vi lösningen åt dig!

Det har aldrig varit lättare att beställa

Appen Scan2Web är utformad för snabbhet och är alltid redo att skanna nästa objekt. Om din önskade vara verkar vara slut i lager är det lätt att svepa för att se andra alternativ.

Läs mer

FRIHET ATT TÄNKA PÅ DIN VERKSAMHET

Med rätt lösningar och produkter som matchar dina behov får du tid för annat.

Kontakta oss