Product added to basket
Loading
Loading

Är du en billackerare?

Bilfärg och produkter för billackering som skapar värde

Vi erbjuder branschens bästa bilfärg för bilar och personbilar samt det mest kompletta sortimentet utan lack. Vi har mer än 20 års erfarenhet och erbjuder kunskap, datablad och rätt produkter så att du kan uppnå en perfekt finish varje gång. Vi vet vilka krav och produkter som krävs inom billackering och bilens eftermarknaden, och vi vill se till att du har det enkelt när du ska arbeta med ytbehandling. 

Det innebär att vi erbjuder ett brett utbud av autolack, sprayfärg, färg, verktyg och icke-färgprodukter. Vi är återförsäljare för ett antal ledande märken i sin bransch, till exempel 3M, RUPES, Lechler Refinish, Debeer Refinish, Cromax, Chicago Pneumatic, Norton, Farecla och många många fler. Du hittar alla våra produkter i vår webshop, där allt från spackel, billack, klarlack, filler, primer, tejp och täckning, i själva verket allt du behöver för bil målning, kropp och plast reparation. 

lechler product range

Lechler – Öka din effektivitet och produktivitet

Lechler erbjuder ett komplett och innovativt produktsortiment för ytbehandling i form av spackel, klarlack, billack, fyller, förtunning mm. Allt skapat och kontrollerat genom kvalitetssystemet ISO 9001: 2000 och särskilt för slutanvändarnas behov. Kombinationen av ​Produktsortimentet och möjligheten att använda olika applikations- och torkningsmetoder, det är enkelt att anpassa målningsprocessen till alla behov och önskemål.

Med LECHLER får du ett system som maximerar effektivitet och produktivitet i vardagen, sparar energi, håller personalstyrkan optimal i processen och på verkstaden, samtidigt som kostnaderna hålls nere och i slutändan levererar ett toppresultat som är i toppklass.

Se mer

Vi vill göra det enkelt för alla som arbetar professionellt med billack, och vårt mål är att överträffa dina förväntningar och se till att du som kund är mer än nöjd med våra tjänster och produkter. Och det spelar ingen roll om du behöver en enda sprayfärg, en sprutpistol eller om du behöver en blandarlösning, vi är här för att hjälpa dig. Vi har gjort det enkelt att handla hos oss eftersom alla våra billackeringsprodukter kan köpas online, så att du slipper spendera tråkig telefontid med att beställa billack. Du kan göra detta var och när du vill. Vår webbshop är öppen dygnet runt och du kan använda den från flera olika enheter. 

Som professionell billackeringshandlare erbjuder vi faktiskt olika lösningar, beroende på dina behov. Oavsett om du vill ha prisvärda produkter eller om du föredrar ett förstklassigt billackeringsmärke, vilket garanterar optimal och ökad kapacitet i verkstaden. Vi säljer bilfärger från välrenommerade märken som Lechler, Debeer Refinish och Axalta Cromax. Kvalitet är dock inte det enda vi har beaktat, vi fokuserar naturligtvis på att bilfärgen är lönsam för ditt företag, så vi bidrar också gärna till att optimera dina processer och se till att du har rätt uppsättning av bilfärg och nödvändiga tillbehörsprodukterna redo. 

På LAKGRUPPEN får du inte bara en hink med billack, vi har många års erfarenhet och branschkunskap och får kunskap direkt från några av Europas största lackleverantörer, som vi vidarebefordrar till dig. Så när det finns några spännande färgformer och varianter av billack, som på ett eller annat sätt kan gynna ditt företag, så får du det från oss. Vi älskar vår verksamhet och uppskattar innovativa produkter som kan hjälpa dig till ett bättre företag.

Vardagen ska vara enkel – Beställ din billack med streckkoder

Läs mer

Vi är återförsäljare av ledande bilfärgsmärken och hos oss får du alla märken du känner

Det har aldrig varit lättare att beställa

Appen Scan2Web är utformad för snabbhet och är alltid redo att skanna nästa objekt. Om din önskade vara verkar vara slut i lager är det lätt att svepa för att se andra alternativ.

Läs mer

Använder du ett ekonomi- eller lagerhanteringssystem för att beställa varor?

Erp2Web är en ny smart funktion för dig som genererar dina inköp i ett affärssystem.

Det gör det enkelt att ladda upp beställningar från ditt ekonomisystem direkt till vår butik.

Vår Erp2Web-lösning stöder både kalkylblad och PDF.

Läs mer här
lg sales rep

Behöver du höra mer?

Oavsett om du behöver produktråd eller vill diskutera möjligheten att ingå ett ömsesidigt givande avtal är vi redo att prata med dig.

Ja tack – berätta mer

Dags för ett bättre avtal?

Kontakta oss

Hur föredrar du att kontakta oss?

Vi försöker vara så lyhörda som möjligt.

email icon

Skicka ett meddelande till oss

messenger icon

Skriv till oss på messenger

Skriv till oss på Whatsapp

Skriv till oss på Whatsapp

Låt oss ringa dig

customer service lakgruppen icon

Ring oss

Skicka ett meddelande till oss

Vi återkommer snart.

 

Låt oss ringa dig

Hoppa över telefonkön. Låt oss ringa dig.

 

Ring oss

Om du behöver prata med oss nu

+46 8 502 460 06

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Öppettider

 • Måndag 08:00 - 16:00
 • Tisdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lördag Stängd
 • Söndag Stängd

Stängningsdagar

 • måndag 23 december 2024
 • tisdag 24 december 2024
 • onsdag 25 december 2024
 • torsdag 26 december 2024
 • fredag 27 december 2024
 • måndag 30 december 2024
 • tisdag 31 december 2024
 • onsdag 01 januari 2025
 • torsdag 19 december 2024
 • fredag 20 december 2024

Säljavdelningen är redo att hjälpa dig

Hur föredrar du att kontakta oss?

Email icon

Skicka ett mejl till säljavdelningen

phone icon

Låt oss ringa dig

calender icon

Boka ett möte

Skicka ett mejl till säljavdelningen

 

Låt oss ringa dig

 

Boka ett möte

Redo att lära dig mer? Boka ett möte med en expert när det passar dig.