Product added to basket
Loading
Loading

FÖRBEREDELSE OCH BILVÅRD

VI ERBJUDER PRODUKTER OCH TILLBEHÖR FÖR BILVÅRD OCH FÖRBEREDELSE

På LAKGRUPPEN erbjuder vi ett brett utbud av produkter: slip- och polermaskiner, maskeringsprodukter, verktyg, slipmedel, sprututrustning, med mera. LAKGRUPPEN är återförsäljare av ledande varumärken som 3M, RUPES, Chicago Pneumatic, Norton, Farécla och många fler. Du hittar alla de produkter du behöver i vår webbutik. Läs mer om vårt omfattande utbud av bilvårdsprodukter.

3m produkt sortiment

3M

En av marknadens mest innovativa leverantörer inom bilvård och material. 3M erbjuder produkter för bil- och fordonsindustrin, gör-det-själv och industri, och med ett brett utbud av produkter för bilproduktion och reparation - från arbete med kaross till lackering, är 3M en av de ledande tillverkarna inom detta område. Vi erbjuder ett stort sortiment av 3M-produkter, inklusive grovslibprodukter, slipkivor, poleringsdynor och verktyg med mera.

Se utbudet

Farécla

Farécla har en lång tradition av att tillverka produkter av mycket hög kvalitet för bilpolering och bilvård. De erbjuder produkter med snabb avverkningseffekt och levererar en fin finish på kortare tid och med färre steg. Farécla erbjuder polish, polermaskiner, mikrofibertrasor med mera för olika branscher. Många verkstäder, bilentusiaster och båtbyggare har Farécla som sitt förstaval. Fokus ligger på produktivitet med de bästa resultaten - en tydlig vinnare för användaren. 

Se utbudet
farecla produkter
autoglym produkter

Autoglym

Autoglym erbjuder ett brett utbud av produkter för professionell bilvård av hög kvalitet. Produkterna är utformade av experter, för experter, och är speciellt utformade för att möta olika behov.

Vi erbjuder ett omfattande utbud av Autoglym-produkter som passar både dig som arbetar professionellt och dig som bara vill ha det bästa för din bil. Autoglym har en komplett uppsättning bilvårdstillbehör, från toppklass kemiska produkter till konservering av keramisk lack.

Se utbudet

Rupes

RUPES har etablerat sig som ett av de största och mest framgångsrika varumärkena inom professionella verktyg för slipning och polering. De levererar toppklassiga polersystem och maskiner samt en komplett uppsättning av allt som behövs på ett bilvårdcenter när det gäller polering, slipning och interiör.

Deras fokus är att designa och tillverka produkter som erbjuder förbättrad och optimal arbetskomfort, i full överensstämmelse med hälso- och säkerhetsföreskrifter. RUPES legendariska Bigfoot-system är nu kultförklarade inom bilvårdsindustrin.

Se utbudet
rupes sortiment
motip produkter

Motip

Motip erbjuder ett brett utbud av kemiska produkter, bilvård, vax, AC-rengöring och produkter för gör-det-själv-segmentet. Vi erbjuder en komplett uppsättning av Motip-produkter, inklusive spackel, bil- och industriellack, färg, produkter för rostskydd och allmän bilvård.

Se utbudet

DINA FAVORITPRODUKTER

Vårt produktsortiment inkluderar alla de kända varumärkena på marknaden. Vi löser plåtslagarens dagliga behov med allt från prisvärda produkter till högproduktiva produkter när det behöver gå snabbt. Om vi inte har det du behöver, tveka inte att kontakta oss. Kanske har vi lösningen för dig!

Använder du ett ekonomi- eller lagerhanteringssystem för att beställa varor?

Erp2Web är en ny smart funktion för dig som genererar dina inköp i ett affärssystem.

Funktionen gör det enkelt att ladda upp beställningar från ditt ekonomisystem direkt till vår butik.

Vårt Erp2Web-system stöder både kalkylblad och PDF.

läs mer
Scan2Web-appen

Att beställa har aldrig varit enklare

Scan2Web-appen är byggd för snabb beställning, den är alltid redo att skanna din nästa vara. I händelse av att din önskade produkt inte är tillgänglig kan du enkelt svepa för att se alternativa produkter.

Läs mer

Är det dags för en bättre affär?

Vill du vara med och skapa framtiden utifrån ett nytt och bättre avtal och ett närmare partnerskap, hör av dig till oss redan idag.

Kontakta oss