Product added to basket
Loading
Loading

Valspar

Valspar, ett branschledande färg- och beläggningsvarumärke med ett arv av excellens sedan 1806. Som en del av The Sherwin-Williams Company fortsätter Valspar att sätta standarden för att leverera högkvalitativa, hållbara beläggningar som litar på av originalutrustningstillverkare (OEM). Över hela världen. Från kommersiella fordon till tung utrustning, Valspars expertis och innovativa lösningar ger oöverträffat skydd och prestanda.

1 Produkter
Spara 25%
PB300 Synthetic Primer Binder DTM (Tintable)
4 i lager

Valspar IME-PB300-4

PB300 Synthetic Primer Binder DTM (Tintable)

1.002,04 kr
4 L

751,53 kr

begränsad mängd - varan utgår

Högpresterande beläggningar med Valspar Industrial Mix (VIM)
Valspar Industrial Mix (VIM) är det ledande valet för högpresterande, tunga trottoarer. VIM är speciellt framtagen för marknaderna för kommersiella fordon och lätta industrier och erbjuder beläggningar utformade för att klara de tuffaste förhållanden. Våra produkter ger exceptionellt skydd mot slitage, korrosion och väder, vilket säkerställer att din utrustning håller sig i toppform.

Direct to Metal (DTM)-teknologi: Förenkla din process med beläggningar som fäster direkt på metallytor, vilket eliminerar behovet av primers.

Accelererad härdning: Slutför projekt snabbare och mer kostnadseffektivt med vår avancerade härdningsteknik.

Brett färgomfång: Få tillgång till ett brett utbud av exakta färger med Valspars färgåtergivningsprogram, vilket ger dig den perfekta matchningen varje gång.