Product added to basket
Loading
Loading

Är du billackerare av stora fordon?

Få det starkaste och mest omfattande produktsortimentet och end-to-end-lösningen hos oss

Vi erbjuder produkter och lösningar med blandningssystem för målning av stora fordon

På LAKGRUPPEN arbetar vi varje dag för att göra dig och ditt företag ännu bättre. Därför erbjuder vi dig att vara en del av vårt nya partnerskap, vilket ger dig ditt bästa handelsavtal någonsin! Det är ett partnerskap där vi utvecklar varandra och ger dig de bästa villkoren, både här och nu, men också på lång sikt. 

Swin Lacksysteme – I en klass för sig

Producerad och rekommenderad för bearbetning av stora ytor, till exempel lastbilar, bussar och tåg. SWIN Lacksysteme kännetecknas av en slät yta, en snabb bearbetningstid och bra slipegenskaper

Lösningsmedelsbaserad lackserie speciellt utvecklad för nyttofordon / stora fordon, men som också enkelt kan användas för lätt industri. 

Från början har filosofin varit att utveckla en produkt i en kvalitet som överträffar allt annat på marknaden och som står med samma briljans 5 år efter att ett lackerat fordon skickats ut på vägarna. Resultatet är enastående kvalitet.  

Se mer
swin sortiment av färgssystem
lechler sortiment

LECHLER – ÖKA DIN EFFEKTIVITET OCH PRODUKTIVITET

Lechler erbjuder ett komplett och innovativt produktsortiment för ytbehandling i form av spackel, klarlack, billack, fyller, förtunning mm. Allt skapat och kontrollerat genom kvalitetssystemet ISO 9001: 2000 och särskilt för slutanvändarnas behov. Kombinationen av ​Produktsortimentet och möjligheten att använda olika applikations- och torkningsmetoder, det är enkelt att anpassa målningsprocessen till alla behov och önskemål.

Med LECHLER får du ett system som maximerar effektivitet och produktivitet i vardagen, sparar energi, håller personalstyrkan optimal i processen och på verkstaden, samtidigt som kostnaderna hålls nere och i slutändan levererar ett toppresultat som är i toppklass.

Läs mer

Använder du ett ekonomi- eller lagerhanteringssystem för att beställa varor?

Erp2Web är en ny smart funktion för dig som genererar dina inköp i ett affärssystem.

Det gör det enkelt att ladda upp beställningar från ditt ekonomisystem direkt till vår butik.

Vår Erp2Web-lösning stöder både kalkylblad och PDF.

Läs mer här

MED OSS HANDLAR DU MED ERKÄNDA OCH GLOBALA VARUMÄRKEN

Vårt produktsortiment omfattar alla de välkända varumärkena på marknaden. Vi löser dina dagliga behov med allt från prismedvetna varor till mycket produktiva produkter när det behöver vara hållfast. Om vi inte har det du saknar, tveka inte att kontakta oss. Kanske har vi lösningen åt dig!

Det har aldrig varit lättare att beställa

Appen Scan2Web är utformad för snabbhet och är alltid redo att skanna nästa objekt. Om din önskade vara verkar vara slut i lager är det lätt att svepa för att se andra alternativ.

Läs mer

Lösningar och produkter som matchar dina behov

Som kund hos LAKGRUPPEN erbjuder vi dig support och service och hjälper dig att sätta ihop ett produktsortiment som är anpassat efter exakt vad du behöver.

Kontakta oss