Product added to basket
Loading
Loading

Rörpinnar

En omrörare är ett enkelt men viktigt verktyg som kan hjälpa dig att uppnå en enhetlig blandning av färg och lack innan du börjar måla.

6 Produkter

Omrörar för billack, färg och träskydd

Omrörningsstavar eller mixerstavar är ett enkelt men viktigt verktyg som hjälper dig att uppnå en enhetlig blandning av olika material. Omrörarstavar är utformade för att säkerställa att färgen eller liknande blandas noggrant före användning. Det kan vara skillnad på storleken på behållaren och materialet som rörstaven är gjord av och vad som passar just ditt projekt.

Därför är det viktigt att blanda din färg

Det är viktigt att komma ihåg att röra om din färg innan du använder den eftersom det säkerställer att färgen och konsistensen på färgen är jämn och konsekvent. När färg inte har använts under en viss tid kan pigmenten i färgen "sjunka" till botten av behållaren och lämna det översta lagret med en annan nyans och struktur än botten. Om man rör om färgen noggrant innan användning blandar man färgpigmenten och säkerställer att färgen är jämn genomgående, vilket först och främst ger en bättre applicering, men också en snygg enhetlig finish.

Uppnå konsekvens och enhetlighet

Om du använder flera burkar med samma färgfärg kan det vara en bra idé att blanda ihop dem i en större behållare för att säkerställa att de har samma konsistens och färg. För även om färgen är av samma märke och färg kan det finnas små variationer mellan dem som kan resultera i en märkbar skillnad i den färdiga produkten.