Product added to basket
Loading
Loading

Strålkastare polering

Med tiden kan strålkastarlinser av plast utveckla en gul grumling på grund av att polymererna bryts ner. Denna försämring orsakas av smuts, kemikalier och salt från vägen samt UV-strålar från solen. Med ett strålkastarrestaureringssats kan denna gula hinna elimineras snabbt och prisvärt.

2 Produkter

Polering av strålkastare. Ta bort gula hinnor.

Det här grumliga utseendet på dina strålkastare är inte bara ett kosmetiskt problem – det kan också vara farligt. Disiga strålkastare kan minska sikten på natten med upp till 50% Ju tidigare du renoverar dina strålkastare, desto bättre. På LAKGRUPPEN erbjuder vi kostnadseffektiva lösningar för att ljusa upp och förtydliga dina strålkastare för att maximera deras effektivitet.

Du behöver inte demontera din strålkastare

Med detta kit kan restaureringen göras med strålkastarglasen i monterat tillstånd – ingen demontering är nödvändig. I våra strålkastarrestaureringssatser hittar du slip- och rengöringsprodukter som hjälper till att återställa plasten till ett klarare tillstånd. Dessutom ingår en tvåkomponents klarlack som skyddar mot UV-ljus. Applicera detta efter slipning och rengöring. Följ instruktionerna i det specifika tekniska databladet.

Så här återställer du dina strålkastare

Du kan fixa grumliga strålkastare med bara några enkla steg. Tvätta först bort all smuts, skräp eller insekter med ett skonsamt rengöringsmedel och torka torrt. Applicera ett tjockt lager av en strålkastarerestaurerande polish eller pasta. Arbeta sedan försiktigt in produkten med cirkulära rörelser med en borste. Om dina strålkastare är mycket repiga kan du behöva slipa dem först och ge dem ett täckskikt.

Tänk på att kontrollera att det kan göras på det det material som dina strålkastare är tillverkade av. Var uppmärksam på att inte alla strålkastare tillåter denna typ av restaurering.