Product added to basket
Loading
Loading

Färg och Lackborttagare

Färgborttagningsmedel mjukar och tar bort de flesta typer av färger och lacker. Ta enkelt bort oönskad färg med färgborttagare.

2 Produkter
Motip Paint Remover
11 i lager

Motip 90410

Motip Paint Remover

1 Spray(500 ML)

149,21 kr

begränsad mängd - varan utgår

Färgborttagningsmedel

När det gäller att ta bort färg på en yta är ett färgborttagningsmedel den perfekta lösningen. Med en enkel applicering avlägsnas alla typer av lager utan krångel. Färgborttagningsmedlet kan användas på sten, betong, asfalt, metaller eller trä. Ibland kallas också "färgborttagningsmedel" för "färgborttagare" och det finns tillgängligt direkt från vår butik. Färgborttagare gör det enkelt att ta bort gamla färglager.

Hur fungerar färgborttagningsmedlet?

För att få full effekt och alla fördelar, applicera helt enkelt färgborttagaren på färgen, lacken eller den yta du vill ta bort och vänta tills den har verkat ordentligt. Efter ett tag har färgborttagningsmedlet nått full effekt, och det blir extremt enkelt för dig att ta bort alla lager.

Färgborttagningsmedel eller färgborttagare är ett kemiskt ämne och bör användas med försiktighet vid applicering.

Färgborttagningsmedel billack

Färgborttagningsmedel används ofta som färgborttagningsmedel för billack, eftersom det är lätt att ta bort oönskad färg och komma ner till metallen. Kom ihåg att läsa det tekniska databladet innan du använder färgborttagare, eftersom du kan råka skada ytan som du vill arbeta med.