Product added to basket
Loading
Loading

Pumpflaskor

Tryckförstärkare, pumpflaska, sprayflaska. Oavsett vad du kallar det kan du välja vårt urval här på sidan, där du kan hitta mer information under de enskilda produktsidorna.

6 Produkter

Pumpflaskor

En pumpflaska används ofta för att spraya milda rengöringsmedel på en jämn och konstant nivå, vilket säkerställer en optimal rengöring före målning. Med en pumpflaska kan du enkelt bestämma spraykraften, vilket ger dig en fin och enkel fördelning när du sprutar vätskor som vatten eller tvättmedel på ytan eller materialet.

Hur byggs en pumpflaska?

Pumpflaskor levereras med en pump- och sprayfunktion, som behövs för olika typer av uppgifter, t. ex. rengöring eller sprutning av färg. Speciellt när det gäller rengöring av svåråtkomliga utrymmen som motorrum eller maskiner, är en pumpflaska en stor fördel eftersom det är ett mycket flexibelt och mångsidigt verktyg.

Rengöring med en pumpflaska

En pumpflaska för rengöringsmedel kan också vara en bra idé när du måste använda rengöringsmedel försiktigt på vissa material för att rengöra dessa. Triggerflaskan som är fäst vid sprayflaskan garanterar en perfekt kontroll och låter dig använda individuellt tryck medan du rengör material.

Handla pumpflaskor online

I vår online butik hittar du flera olika pumpflaskor för rengöring eller andra ändamål. Vi har utvalda pumpflaskor av mycket hög kvalitet. Vi rekommenderar alltid att du planerar för din egen säkerhet, oavsett om du arbetar professionellt eller gör det själv. Använd därför skyddsglasögon och nitrilhandskar när du sprayar produkter. Om du har några frågor om rätt pumpflaska för dina behov är du välkommen att kontakta oss.