Product added to basket
Loading
Loading

Mikrofiberdukar

Användningen av mikrofiberdukar är obegränsad. Oavsett om du vill städa ditt hem, bil, elektronik, glas eller möbler är dessa dukar det perfekta valet. Deras mjukhet och mildhet mot ytor gör att du kan använda dem på även de ömtåligaste material utan risk för repor eller skador.

11 Produkter

Mikrofiberduk för effektiv avtorkning och polering

När det kommer till att torka och polera ytor är mikrofiberdukar överlägsna papper och traditionella dukar. De lämnar inga luddrester, vilket säkerställer en jämn yta utan irriterande ränder. Mikrofiberdukarnas struktur består av mikroskopiska fibrer som absorberar och håller kvar betydande mängder smuts, olja och vätskor. Mikrofiberdukar används för att ta bort smuts, damm och smuts utan att repa eller skada ytor. Detta är av avgörande betydelse när du ska arbeta på ömtåliga färgytor.

Hållbar och återanvändbar

Våra mikrofiberdukar är av hög kvalitet och designade för att hålla länge, även efter upprepad tvätt. De är återanvändbara och bibehåller sin effektivitet över tid, vilket gör dem till en ekonomisk investering för efterbehandlare som vill uppnå exceptionella resultat utan att kompromissa med kvaliteten.