Product added to basket
Loading
Loading

Mixkoppar

Mixkoppar och måttbägare används för att blanda lack och förberedande material som klarlacker, färger, spackel etc. med härdare och reduktionsmedel i de vanligaste proportionerna, till exempel 2:1, 3:1 och 4:1.

Blandningsbägare och måttbägare med våg

Mätlinjerna eller skalorna på blandningskopparna hjälper operatören att uppnå exakta blandningsförhållanden. Detta är viktigt för att säkerställa en konsekvent och exakt mix som uppfyller de specifikationer som krävs för det aktuella jobbet. Genom att följa de rekommenderade blandningsförhållandena kan problem som färgavvikelser, ojämn torkning eller dålig hållbarhet hos det applicerade materialet undvikas.

Engångs cups för att blanda färg

Lägg mindre tid på att städa upp och mer tid på att perfektionera din färg med våra engångs- och återanvändbara klara blandningsbägare. Dessa mycket transparenta koppar bidrar till perfekt blandning av färg och tillåter problemfri förvaring av överbliven färg. Med platt botten för stabilitet, en lösningsmedelsresistent formulering och markeringar för exakta mängder, är våra färgförberedande blandningskoppar ett måste för alla målnings- eller beläggningsprojekt. Oavsett om du behöver en bägare med exakta blandningsförhållanden eller använder en våg har vi en premiumprodukt som passar dina behov perfekt.

Transparenta måttbägare för färg

Våra färgblandningsbägare är engångsbägare för enkel rengöring och staplingsbara för bekväm förvaring. Dessutom inkluderar de flesta av våra modeller av bägare exakta blandningsförhållanden och exakta graderade skalor. På LAKGRUPPEN erbjuder vi ett omfattande urval av engångs- och återanvändningsbägare, som finns i många storlekar där lock kan köpas som extra till. Observera att det är viktigt att blandningsbehållaren är cylindrisk (plan botten och vertikala väggar).