Product added to basket
Loading
Loading

Silikonborttagare

Silikonborttagningsmedel är ett effektivt rengöringsmedel som bryter ner silikon och säkerställer borttagning av silikonmembran innan man målar föremål. Detta används för att förhindra att silikonögon bildas när man målar föremålet. Rengör alltid föremålet innan du målar, så får du det bästa resultatet.

11 Produkter

Silikonborttagare i olika storlekar

Att ta bort silikon kan ibland vara ett svårt jobb. I det här fallet kan en silikonborttagare, såsom en silikonborttagningsspray eller silikonrengöring, vara den optimala lösningen för att ta bort 100 % av silikon- och silikonfläckarna på alla ytor. I de flesta fall används en silikonborttagare innan lackering för att säkerställa optimal vidhäftning på material och delar.

Under processen avfettar och rengör silikonborttagaren ytan så att lacken kan appliceras utan problem – vilket garanterar en jämn och ren yta.

Silikonborttagare för billack

Det är lämpligt att använda en silikonborttagare, speciellt vid applicering av billack. Silikonrengöraren kan hjälpa lackeraren att få ett perfekt resultat, även mellan olika lager av lack. Silikonborttagare är ett bra tillbehör och ett måste för varje lackering, på alla typer av ytor.

Silikonborttagare för avfettning på metallytor

På metallytor kan silikonborttagaren avfetta och rengöra mycket noggrant. Det är bäst att använda den innan någon annan beläggning appliceras på metallerna. Se till att alla fläckar har tagits bort helt, och att allt är rent.

I vår butik hittar du flera produkter för silikonborttagning som passar dina behov när det gäller att ta bort silikon från både enkla eller knepiga ytor.