Product added to basket
Loading
Loading

Tonad färg

På vårt toningsystem kan vi blanda flera typer av lack och billack efter dina önskemål och behov. Vi kan blanda nästan alla färger och märken, så att du får rätt färgmatchning för din lackering.

21 Produkter

Vi blandar färg som matchar

Vi kan skapa skräddarsydda nyanser utifrån dina behov och du kan välja mellan tusentals färger och olika färgsystem. Vårt team av färgspecialister är redo att blanda exakt den färg du önskar.

Ibland vill man bara ha just den där färgen, och vi hjälper gärna till! Vi erbjuder högkvalitativ, specialfärgad lack för din bil eller något annat projekt.

Letar du efter en specifik färg eller ska du laga en mindre repa och vill att färgen passar den befintliga billacken? Låt oss veta så hjälper vår specialist till att välja rätt nyans på produkterna.

Blandning av färg och anpassad toning

Vid en första anblick kan processen tyckas enkel, men när gäller att blanda färg krävs det expertis och tillgång till många tusen färgrecept samt olika nyanser för att få rätt färg. Därför är det ett hantverk att hitta rätt färg och nyans. Och när du kombinerar vår expertis med professionell färgutrustning så uppstår magin.

Du har visionen. Vi har utrustningen och kunskapen att tillhandahålla en förstklassig blandning av färger från flera kända varumärken. Beställ din färg online idag.