Product added to basket
Loading
Loading

Textilrengöring

Här hittar du våra produkter som hjälper dig att rengöra, vårda och skydda läder och textila ytor i bilen och på andra ställen. De kan hjälpa till att hålla interiören ren, fräsch och i gott skick.

8 Produkter

Läderrengöringsmedel

Läderrengöringsmedel är speciellt framtaget för att ta bort smuts, fläckar och ansamlingar från läderytor. Det kan hjälpa till att återställa lädrets naturliga utseende och mjukhet.

Läderbalsam

Läderbalsam eller lädervårdskräm används för att återfukta och skydda lädret från att torka ut och spricka. Den här typen av produkter kan också hjälpa till att bevara lädrets färg och mjukhet.

Textilrengöringsmedel

Textilrengöring är lämplig för rengöring av tyg- eller mattytor i bilen. Det kan hjälpa till att ta bort fläckar, smuts och lukter, och göra textilen fräsch och ren igen.

Impregneringsspray

Impregneringsspray kan användas för att skydda både läder och textila ytor mot vätskor, fläckar och smuts. Det skapar en skyddande barriär som gör det lättare att rengöra och underhålla inredningen.

Läs alltid instruktionerna före användning

Det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner vid användning av läder- och textilvårdsprodukter, eftersom vissa produkter kan ha specifika instruktioner för användning och applicering. Kom också ihåg att testa produkten på ett litet, oansenligt område först för att säkerställa att det inte orsakar skador eller missfärgning.