Product added to basket
Loading
Loading

RAL färgspray

RAL-färger används i industriell produktion, t.ex. måla på metall och byggmaterial och betecknas som standard med en 4-siffrig kod. T.ex. RAL 9010 är den vita nyansen som ofta används på uttag, fönster, dörrar och karmar mm.

Sprayfärg i RAL classic

Sprayfärg är ett enkelt och effektivt sätt att måla. Den är särskilt lämplig för mindre projekt eller områden där en borste eller rulle inte kan nå. Hos oss kan du hitta sprayfärg i färgskalan RAL vilket gör att du kan välja bland ett brett urval av färger och nyanser.

RAL färgskala

RAL-färgskalan är en standardiserad färgskala som är erkänd över hela världen. Den består av mer än 200 olika färger, som är numrerade och namngivna. Detta gör det enkelt att hitta och välja rätt färg för ditt projekt, oavsett om det är för en bil, en möbel eller en metallyta.

Snabb och trevlig behandling

Sprayfärg är också känt för sin snabba torktid och jämna täckning. Det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner när du använder sprayfärg för att uppnå bästa resultat. Vi rekommenderar alltid att sprayfärg används i ett väl ventilerat utrymme och för att skydda omgivande ytor från översprutning.

Köp ral sprayfärg från lakgruppen

Hos oss hittar du sprayfärg i olika storlekar och ytbehandlingar som matt, halvblank och blank. Vi erbjuder även olika typer av sprayfärg, inklusive akrylbaserad och alkydbaserad. Vår sprayfärg är av hög kvalitet och lätt att applicera, så att du kan uppnå det perfekta resultatet varje gång.