Product added to basket
Loading
Loading

Fine line tape

Finlinjetejp är en speciell tejp som vanligtvis används där extra finessarbete krävs, till exempel flera färger eller randig färg. Denna typ av tejp är ofta filmbaserad och ger hög flexibilitet och smidighet, så att man kan forma väldigt skarpa hörn i lacken.

Vad är Fine Line Tape och vad används det till?

Fine line tape är en specifik typ av maskeringstejp som kännetecknas av att kunna skapa tunna och enhetliga linjer, vilket gör den idealisk för lackering och målning som kräver precisa och rena linjer. Tejpen är flexibel och kan lätt klippas till, vilket gör den lätt att använda. Limmet är formulerat för att fästa starkt, men kan enkelt tas bort utan att lämna några rester när du är klar med målningen. Finlinjetejp används ofta vid bilmålning. Fine line-tejp finns i ett antal olika bredder så att du kan hitta precis den fine line-tejp du behöver.

Få exakta, rena linjer

Letar du efter en tejp som kan hjälpa dig att uppnå exakta, rena linjer i dina nya målningar, design eller gör-det-själv-projekt? Vi har ett brett utbud av tejpprodukter med fina linjer från toppmärken som 3M, Norton och Q-Refinish. Vårt urval av finlinjetape som är denna tunna och flexibla tejp som är speciellt framtagen för att skapa skarpa, väldefinierade linjer.

Vår tejp finns i en mängd olika bredder och längder så att du kan välja rätt storlek för ditt projekt. Våra tejp med fina linjer, oavsett märke, är perfekta för ett antal tillämpningar, inklusive. bilmålning, konstmålning, grafisk design och mycket mer.