Product added to basket
Loading
Loading

Hitta den riktiga kombinationen av rupes produkter

Rupes paint sheet

RUPES WEB APP GER DIG ETT BRA UTGÅNGSPUNKT

Baserad på användardefinierade variabler (typ av färg, defekt och verktyg) fungerar denna innovativa app som ett fantastisk redskap för att hitta den bästa kombinationen av RUPES polermaskin, polerskivor och polermedel för att uppnå ett optimalt resultat med Rupes BigFoot poleringssystem.

Det digitala verktyg gör det möjligt för användarna att hitta den bästa kombinationen av BigFoot produkter till att reparera fel på ytor på ett snabbt och enkelt sätt.

Det kan självklart vara svårt att ge det perfekta svar till alla uppgiftstyper, men appen ger ett utmärkt utgångspunkt för ett fint slutprodukt.

Ladda ner Rupes Web App

HUR FUNGERAR RUPES APPEN?

1. VÄLJ TYP AV YTA

Välj färgtypen ytters på sidan genom att swipa till höger eller vänster genom refinish färg, standard färg, soft paint, hard pant och sticky paint.

rupes web app select defect

2. VÄLJ TYP AV DEFEKT

Därmed bör omfattningen av defekten man önskar att reparera bedömas. Det kan väljas mellan: lätta till alvarliga repor, hologrammer, kemisk etsning, oxidation, orange peel och mm.

rupes web app select the tool

3. VÄLJ TYP AV VERKTYG

För att färdiggöra processen kan man välja bland olika BigFoot polermaskiner, allt efter vilken poleringstyp du har eller föredrar.

Web appen visar en lista över den bästa kombinationen för varje verktyg och vill om nödvändigt också rekommendera att det bör utföras en slipning innan polering.

Läs mer: Guide till Rupes polermaskiner

rupes webb app read the combination

4. HITTA DIN KOMBINATION

BigFoot Paint Correction Web appen vill ge dig den bäst möjliga kombinationen av polerskivor och polermedel, som är kompatibel med det verktyg du har valt.

RUPES rekommenderar att börja med den rekommenderade kombinationen av verktyg, skiva och sammansättning angett av appen för att uppnå det optimala resultat på den valda färgen och defekt i dem flesta tillfällen.

Kom ihåg att appen vill göra rekommendationer baserad på den mest sannolika kombinationen för att ge ett lyckad resultat, men användaren får möjligtvis anpassa poler teknikker eller produktkombinationer beroende av uppgiften. Tilldelning av stjärnor anger effektiviteten av den rekommenderade kombinationen.

HUR FÅR JAG TILLGÅNG TILL RUPES WEB APPEN?

Appen är gratis och för att starta ska du enbart klicka på följande länk eller kopiera och sätt in länken in din mobilbrowser:

https://app.rupes.com/paint-correction/  

För Android länkas webikonen på din telefon direkt till App-sidan. Genom att klicka på länken startar nedladdningen automatisk.

För IOS ska du enbart lägga till App-sidan på din telefons startskärm genom att klicka på ikonenshareiphone ) nederst på sidan och välja "Lägg till startskärm" från inställningarna.