Product added to basket
Loading
Loading

VILKEN SATA X 5500 SKA JAG VÄLJA?

EN NYA SATAJET X 5500 SPRUTPISTOL

Med målet om att erbjuda dem mest innovativa sprutpistolerna till marknaden oavsett typ och uppgift, har den tyska sprutpistol producent SATA lanserad SATAjet X 5500 sprutpistol med nytt munstyckesytem som är baserad sprutfläkten SATAjet X 5500 I-munstycke(parallell) och SATAjet X 5500 O-munstycke(ovalformad).

 • En sprutpistol, två munstyckesystemer
 • Snabb kontra kontrollerad
 • Märkvärdig sänkning av ljudnivån
 • Utvecklad i samarbete med Porsche Design Studie
 • Anpassning av olika individuella önskemål och behov

REVOLUTIONERANDE. EFFEKTIV. LJUDLÖS. KONSEKVENT.

Det stora urvalet av munstycke ger flera möjligheter och säkrar att den önskade finish uppnås mycket snabbare och enklare. Denna flexibilitet uppnås av den nya SATAjet X 5500 med det revolutionerande X-munstyckesystem och optimerade luft fördelningen. Baserad på färgsystemet, appliceringen och klimatiska förhållanden, kan det i högre grad väljs det mest lämpliga munstyckesats.

SATAjet X 5500 är tillgänglig med såväl som utan integrerad tryckmålare. Om du väljer en non-digital, kan det en Adam 2 digital manometer köps till.

VAD GÖR X-MUNSTYCKESYSTEMET ANNORLUNDA?

"O"-munstycken har ett ovalt formad sprutfläkt mönster med en större torrområde och en våt kärna som tillmötesgår ökad appliceringshastighet på bekostnad av något mindre applikationskontroll under målningsprocessen. Filmuppbyggnaden per lag jämfört med en "I"-munstycke av samme storlek är också lite större.

"I"-munstycken har istället ett parallellt sprutfläkt med en mindre torrområde och kärna, vilket är idealt för målare som föredrar en minskad applikationshastighet och maximerad applikationsstyrning under målningsprocessen. Filmuppbyggnaden per lag jämfört med "O"-munstycke av samma storlek är minskad.

find your satajet x 5500 nozzle

MUNSTYCKEN EFTER DINA PERSONLIGA PREFERENCER

Färgproducenterna lanserar löpande nya målningsmaterialen som kräver bestämda egenskaper och särskilda krav till applicering och finfördelning. Detta sätter ett större krav mot en mer flexibel sprutpistol och dess inställningar. För att kunna tillmötesgå det, har SATA utvecklad en app som kan användas till snabb, simpel och korrekt val av munstycke till SATAjet X 5500 sprutpistolen. Munstycke-hittar appen hjälper dig at välja ditt optimala munstycke.

O-munstycke

 • Oval sprutfläkt mönster
 • Snabb och mer traditionell appliceringshastighet
 • Tillgänglig i 1,1, 1.2, 1.3, 1.4 og 1,5 mm

I-dyse

 • Parallellt sprutfläkt mönster
 • Långsammare, men mer kontrollerad applicering
 • Tillgänglig i 1,1, 1.2, 1.3, 1.4 og 1,5 mm
Download SATA Nozzle Finder

VILKA ÄR FÖRDELARNA MED X-MUNSTYCKESYSTEMET?

Beroende på målningssystemets egenskaper, klimatiska förhållanden och applikationstekniken kan varje målare nu välja en sprutpistol med det passande munstyckesats till deras individuella behov. På grund av det nya design av vätskespets og luftkåpa är luftfördelningsinsats inte längre är påkrävd. SATA har minskad ljudnivån av detta viskande munstycket under applicering, vilket ger målaren känslan av en mjukare och mer behaglig sprutprocess.

Köp SATA X 5500
satajet x 5500 brand new