Product added to basket
Loading
Loading

Scangrip I-MATCH 3 Pannlampa

Om du arbetar inom färg- och lackbranschen vet du hur viktigt det är med rätt belysning för att utföra exakta och felfria arbetsuppgifter.

Med den senaste LED-tekniken har Scangrip i-Match pannlampa uppgraderats när det gäller lumeneffekt, funktionalitet och design, vilket ger oändliga applikationer.

I den här videon från scangrip kan du se mer om I MATCH 3 egenskaper och användning.

Uppgraderad med dagsljusfunktion

Scangrip I-MATCH pannlampa är en oumbärlig arbetslampa med ett brett användningsområde. Jämfört med den tidigare modellen har ljuseffekten ökat med mer än 55 %, vilket ger en kraftfull belysning som lyser upp hela ditt synfält.

Nya I-MATCH 3 har uppgraderats med funktionen ALL DAYLIGHT med fem olika färgtemperaturer beroende på vilken typ av uppgift som ska lösas.

1. Steglös dimning
Strålkastaren är även utrustad med steglös dimning, vilket gör det möjligt att reglera ljusstyrkan från 10 % till 100 %. Ljuseffekten har uppgraderats från 160 lumen till 250 lumen, så pannlampan är det ultimata verktyget för handsfree-belysning för kosmetisk förberedelse och färgigenkänning.

2. Flexibilitet
En av de stora fördelarna med i-Match-strålkastare är deras handsfree-design. Du kan enkelt fästa lampan i pannan eller hjälmen, vilket ger dig full rörelsefrihet och möjlighet att arbeta med båda händerna. Detta är särskilt användbart när du behöver göra detaljerat arbete där precision är avgörande. Dessutom är i-Match-strålkastarna lätta och bekväma att bära, vilket gör dem idealiska för långvarig användning.

3. Hög färgåtergivning
Noggrann färgåtergivning är avgörande när man arbetar med färg och lack. Scangrip i-Match-strålkastare är designade för att ge ett högt färgåtergivningsindex (CRI), vilket innebär att de ger dig realistisk och exakt färgåtergivning. Detta är viktigt för att uppnå professionella resultat och säkerställa att du får rätt nyans och finish på dina målningsprojekt.

4. Hållbarhet och kvalitet
Scangrip är känt för att leverera högkvalitativa produkter som klarar de krävande arbetsförhållandena inom färg- och lackindustrin. i-Match-strålkastare är inget undantag. De är robusta, hållbara och designade för att tåla stötar, damm och vatten. Du kan vara säker på att din i-Match pannlampa håller länge och ger pålitlig belysning, oavsett vilka utmaningar du står inför.

I-MATCH pannlampa är det ultimata verktyget som ger handsfree-belysning för alla uppgifter.

Köp din scangrip pannlampa online

Spara 10%
I-Match 3 Pannlampa
1 i lager

Scangrip 35656

I-Match 3 Pannlampa

1.001,76 kr
1 ST

901,58 kr

begränsad mängd - varan utgår