Product added to basket
Loading
Loading

Ny och förbättrad Rupes polermaskin BigFoot Mark III

Video af Rupes

Rupes Mark III Polermaskin 

Mark III är den nyaste generationen av Rupes från revolutionerande BigFoot polermaskin serien. Den nya LHR 15 Mark III är byggd till att hantera varje situation och den sätter standarden hög inom de krav som man bör ha för polermaskiner. Det har gjorts designförbättringar som ökar och ger os möjlighet för en mer precis arbetsprocess med full komfort - även på böjda ytor och svår tillgängliga områden.

LHR 15 Mark III arbetar med ett högre antal varv per minut jämfört med LHR21 Mark III. Den ökade hastigheten ger en motsvarande mer korrigering och gör det med en skiva-diameter och utslag som är mer lämplig till böjda eller varierande ytor. Med andra ord, oavsett vilken LHR Mark III du väljer får du en maskin som erbjuder en maximal effekt.

ERGONOMISK FÖRBÄTTRAD

Ett gummi frontgrepp på Mark III ger en extraordinär komfort till operatören, samtidigt med att det levereras en säker yta till styrning av polermaskinen. Två strategisk placerade ”non-marking” stöd på toppen ger stabilitet när verktygen inte är i användning samt ger ytterligare skydd.

NY KNAPP TILL HASTIGHET

Den nya elektroniska hastighetsregulatorn ger möjlighet för att enkelt inställa topphastighet på polermaskinen helt utan att användaren tar bort sitt grepp från maskinen. Med stor och lättillgänglig skiva är det enkelt att justera med tummen. Hastighetsregulatorn är likaså utrustad med synliga tal och ger användaren en bättre känsla för när det görs ändringar på hastigheten. Det ger en känsla av mer kontroll och användaren kan välja den ideella hastigheten för uppgiften utan avbrott.

PROGRESSIV TRIGGER

Ännu ett tillägg av kontroll är det nya trigger. Den progressiva trigger ger möjlighet för att göra justeringar för precis kontroll utan avbrott av processen eller behovet för att ändra arbetsinställning.

9 METER LÅNG SLADD

MARK III levereras som vanligt med en 9 meter sladd på båda modeller, LHR15 och LHR21. Den längre sladden ger användarna tillräcklig längd till att kunna röra på sig fritt utan besvär i deras verkstad. Det är slut med extra förlängningssladdar eller leta efter ett närliggande vägguttag.

SKA VI LÖSA ER UTMANING?

Låt oss ta en prata om möjligheterna för att förbättra din företag.

Kontakta oss