Product added to basket
Loading
Loading

NY LÄTT OCH KOMPAKT ROTARY POLERMASKIN

Video av RUPES 

LH19E ROTARY POLERMASKIN

RUPES har utvecklat en lätt, kompakt, roterande polermaskin med den nödvändiga kraften till varje poleringsarbete. Med den lätta vikten som är lite över 2 kg är polermaskinen manövrerbar och super praktisk att använda.

LH 19 har ett högt vridmoment och kan arbeta under högt tryck och låga hastigheter tack vare den ultramoderna elektronik och dess dubbla nedväxlingsläge.

Polermaskinen har en 9 meter lång ledning. Det gör det enkelt att arbeta på hela längden av bilen utan behov för förlängningssladdar eller behov av att behöva byta vägguttag.

lh19 lightweight
rupes lh19 på bil

EN ALSIDIG POLERMASKIN

LH 19 kan användas på 3 olika sätt

  • Sida handtag - traditionell anti-vibration handtag
  • D-handtag - nytt anti-vibration handtag
  • Direkt på toppen av polermaskinen

LH19e kan användas med olika bakskivor: 125, 150 och 165 millimeter. Ju större diameter, desto snabbare tas defekter bort. Dock går man lite på kompromiss med själva finishen. Bakplattan är enkel att byta ut och kräver inte speciellt verktyg.

LH19E KAN ANVÄNDAS MED OLIKA SKIVOR

Bakskivans rotationshastighet kan enkelt anpassas och justeras vid både hastighetsväljaren ovan greppet eller med den progressiva triggaren på handtaget - ju mer utlösaren dras desto snabbare roterar bakskivan.

Rupes LH19E polermaskinen är utrustad med två gummistöt på själva maskinen som säkrar att polermaskinen kan placeras försvarligt på ytor utan att orsaka skada.

LH19e kan användas med olika skivor och compounds:

  • Ull till en mycket snabb cut
  • Skumskiva i tre olika grovheter

Blå, gul och vit tills man uppnår en gradvis bättre finish.

Se också: Såhär använder du Rupes rotary ull skiva

rupes rotary pad i brug