Product added to basket
Loading
Loading

Mirka Introducerar Iridium Slippapper

Video av Mirka

Iridium. Move up a gear.

Det nya slippapper Mirka Iridium är resultatet av flera års utvecklingsarbete. Iridium är framställd med nyskapande teknologin optimerad till hastighet och effektivitet. Iridium ger möjlighet fören snabbare slipprocess med mindre steg från en grov till en fin yta.

Tack vare den nya precisionsbeläggningen slits inte slipmaterialet på samma sätt; det stöter bort dammet så kornen håller sig vassa längre tid. För att skapa ett hälsosamt arbetsmiljö har Iridium en ny flerhåls konfiguration som ger en mycket effektiv dammhantering.

Du behöver inte heller tänka på hålbilden - bara sätt produkten fast och börja att slipa. Slipmaterialet fungerar utmärkt på både mjuka och hårda ytor.

mirka iridium disc
Mirka iridium på slibemaskine

SNABBARE BEARBETNING. STÖTER BORT DAMN. HÅLLER SIG VASS.

FÖRDELAR:

Unik blandning av slipkorn ger en snabb och effektiv slipning; bästa prestation i fält tester. Utmärkt jämn, precis kvalitet och suverän hållbarhet tack vare den nya produktions teknologi. Precisionsbeläggningen stöter bort damm och motverkar pillerbildning og igensättning.

Effektiv flerhålsmönster ger enastående dammutsugning och därmed renare arbetsmiljö. Pappersrygg i premiumkvalitet ger en otrolig flexibel och perfekt bindning av slipkorn med det nya low VOC hartssystem.

Lämplig för:

  • Bil eftermarknad
  • Träindustrin
  • Komposit
  • Marine

EN SNABBARE ARBETSPROCESS

Iridium är det ideala val av slippapper till billackering- och karosseriverkstäder. Från spatel till slipning av lack.Det effektiva flerhålssystem optimerar dammutsugningen. Använd Iridium tillsammans med Mirkas övriga slipverktyg och dammsugare då säkrar du ett dammfritt arbetsmiljö.

Men oavsett om du arbetar med reparation av bilar eller produktion av plast, metall, trä eller komposit, så kan du också komma snabbare i mål.

mirka iridium bodyshop værksted

KOM IGÅNG MED MIRKA IRIDIUM