Product added to basket
Loading
Loading

NORTON TÄCKNING TILL AUTO- OCH KAROSSERIVERKSTÄDER

NORTON TÄCKNINGS PRODUKTER

Norton Premium Perforated Trim Tape till kanttäckning är ideal till att skydda gummilister under lackeringen. Tejpen är perforerat för att enklare riva bort för att den enklare kan följa konturer och kraftiga övergångar.

Norton Premium Tape är till täckning, skyddar fönster under reparation, färg eller lackering. Maskeringstejpen anpassar sig nemt enkelt konturer och ojämna ytor och är värmebeständig helt upp till 100°C (30 minutter).

Norton Plastifilm är den perfekta lösningen till täckning och skydd av karosseri vid sprutning av primer, färg eller lack.

Norton Premium Foam Edge Masking Tape designad till att skydda öppningar från översprutning när du lackerar och ger en mjuk färgkant.

norton afdækningsprodukter

VÄRLDENS STÖRSTA PRODUCENT AV SLIPPRODUKTER

Saint-Gobain Abrasives är världens största producent av slipprodukter. Saint-Gobain Abrasives använder den nyaste teknologin är förande inom utveckling av nya slipmaterialer och bjuder på en rad förande märker så som Norton.

Norton maskeringstejp och produkter är designade för att leva upp till slutanvändarnas krav i många olika områden och marknader. Nortons produkter anpassar sig enkelt efter ämnets form, klibbar sig på dem flesta ytorna och är motståndskraftig mot olika temperaturer. Norton ger enastående resultater, sparar tid och ökar effektiviteten.

Se mer
norton logo