Product added to basket
Loading
Loading

Macrofan AP Autolevel Primer

lechler autolevel ap primer

Versatile and universal Primer

MACROFAN AP AUTOLEVEL PRIMER, “AP” kan tolkas på två olika sätt: ALL PRIMER (en primer för alla underlag) eller ALL PLASTIC (en primer för alla typer av plast). Förbättringen till redan utmärkt produkt gör det möjligt att applicera direkt på all plast som används i den automotive industri: PP/EPDM, ABS, PC, PA, PVC, UP-GF, PBT, R-TBU, SMC, PUR!

Tack till introduktionen av det nya additiv(MT300) använt i kombination med härdare(MH300), Macrofan Autolevel Primers nya version gör det möjligt att utvidga användningen för all plast använt i automotive segment som ger utmärkta resultat även på polypropylene (PP).

Dem ekonomiska fördelarna är tydliga: en produkt tillåter snabbare återställningsprocess för alla nya delar som ska målas, vilket gör det möjligt att undvika att göra fel i att identifiera typen av underlag som ska repareras!

lechler ap macrofan autolevel

DET ÄR VIKTIGT ATT NÄMNA FÖLJANDE EGENSKAPER:

  • Direkt vidhäftning på metallunderlag med en katodisk yta utan slipning
  • Enkel applicering och utmärkt flöde som i vått-på-vått-system, vilket säkrar pålitliga resultat under alla förhållanden
  • Snabb applicering och torkning
  • Tillgänglig i tre blandbara färger - vitt, grått och svart

Med allt fler svarta och vita bilar som registreras och förmågan att blanda ett komplett spektrum av grå nyanser kommer dem nya produkterna att lanseras i både svarta och vita versioner i en 2,5liters förpackning.

Den nya förbättrade produkten erbjuder ett kost-effektiv sätt att uppnå konsekventa, hög-kvalitet resultater med bra flöde och slut utseende.

Se mer