Product added to basket
Loading
Loading

IR TORKNING OPTIMERAR ARBETSPROCESSEN

INFRARÖD TORKNING TILL AUTO OCH INDUSTRI

Hedson är ett av dem förande leverantörerna av utrustning till härdning, lyft-, utsugnings utrustning till auto-, industri verkstäder över hele världen. Med mer än 50 års erfarenhet i branschen med utrustning till autolakering og industrilakering, kan du vara säker på att produkterna är av väldigt hög kvalitet.

 

AVANCERAD OCH ANVÄNDARVÄNLIG TEKNOLOGI

Hedson erbjuder med serien IRT System ett brett urval av kortvågsinfraröd (IR) och ultraviolett (UVA) mobile dryers och varje modell har sitt eget användningsområde. De unikke unika IRT FreeForm- reflektorerna ger bästa möjliga värmeöverförsel. Kortvåg IR är enkel att kontrollera, ger full värme ögonblicklig och tränger djupt in. Materialet härdar invändigt och utvändigt utan att hålla fukten tillbaka, vilket annars ville ge problem med kvaliteten.

  • Användarvänlig
  • Bra mobilitet i verkstaden
  • Korta torkningstider
  • Stort härdningsområde
  • Jämn värmefördelning
  • Guldpläterade FreeForm-reflektorer
  • Minskad energianvändning
  • Miljövänlighet
labels lakgruppen scan2web
ir torkning hedson prepcure

IRT 3 & 4 PREPCURE

Fremskynd tørringsprocessen af spartel, fylder og klarlak med IRT 3 PrepCure og IRT 4 PrepCure. Med de två digitala timers sparas inställningar även efter frånkoppling, vilket gör användningen ännu enklare nästa gång.

Lampa patronen är balanserad och styrd av en gasfylld dämpare och kan enkelt hanteras med en hand. Med IRT PrepCure kan du nå en höjd på 2150 mm som gör det möjligt att härda biltaket utan problem.

IRT 3 och 4 är minsta modeller hos IRT System, men är väldigt effektiva och helt perfekta till härdning på små och mellanstora ytor.

IRT 3-1 & 3-2 PCD

IRT standard torklampor med processtyrning till alla typer av verkstäder och målningsmaterialet. Dessa torklampor hänvänder sig till alla typer verkstäder. De används huvudsakligen från små till mellanstora reparationer till primers, men har tillräcklig effekt till att torka alla typer målningsmaterial.

IRT PcD dryers är utrustad med kontrollenhet till en datorstyrd torkningsprocess. Med 12 förinställd och 3 användardefinierade program samt möjlighet för 18 olika språkval som gör det enkelt att använda.

IRT 3-1 PcD og IRT 3-2 PcD är utrustad med respektive en och två patroner där var har tre infraröda lampor med guldbelagda FreeForm-reflektorer och en kraftig ventilation som håller kassetten sval som därmed ökar lampans livstid.

IRT 4-1 & 4-2 PCAUTO

IRT PcAuto modellerna är utrustade med avancerad teknologi såsom temperaturmätare, lasercirkel och digitala avståndssensor. Med 18 olika språk kan IR torkare enkelt inställas. Med lasercirklen anges hur temperaturmålningen och med ultraljudssensorn mäts avståndet till ämnet och signalerna når avstånden är korrekta.

Temperaturen mäts kontinuerligt, medan mikroprocessorn reglerar det effektiva output både upp och ned över en bråkdel sekund, som ger det optimale resultatet. Som operatör kan du kontinuerligt övervaka torkningsprocessen och ta emot information om t.ex. temperatur på ämnets yta och den återstående programtid.

IRT 4-1 PcAuto og IRT 4-2 PcAuto ingår i den mest kompletta mobila torklampa serie som har det högsta output och kapacitet. IRT PcAuto är en enkel att använda och jämfört med andra torklampor ser minskningen i torkningstiden för en optimal och kortare torkningsprocess.