Product added to basket
Loading
Loading

FÖRKLARING AV SATA AIR VISION 5000 SYSTEMET

Favorit
 Air Vision 5000 Mask Komplett
3 i lager

Sata 1000124

Air Vision 5000 Mask Komplett

1 SET

11.192,75 kr

begränsad mängd - varan utgår

FOKUS PÅ DIN SKYDD

SATA Air Vision 5000 sätter fokus på effektiv skydd och ger möjlighet för att uppleva frisk luft på en helt ny och behaglig andning på grund av ett fullständigt genomtänkt lufttillförsel system.

Med det moderna ergonomiska design kan luvan anpassas till nästen var och en huvudform, vilket gör det möjligt för den individuella justering av dess effektiva krets, höjd och position.

 

sata 5000 kit

FÖRDELAR MED SATA AIR VISION 5000

Visiret ger ett synfält på 297 cm² med en bred synvinkel på 220 grader som tillsammans ger ett stort och gott synfält. Speciella single visirfolie hindrar reflektioner. Det är snabbt och enkelt att byta ut. Huvudbandet kan justeras upp till fyra olika punkter för den perfekta passformen.

Maskbeläggningen är andningsbar, upplösningsmedel-resistent och flamhämmande som snabbt kan bytas ut pga. velcro fastgörelsessystem. Vision 500 har ansiktstätningar som följer ansiktets konturer och säkrar en optimal tätning och komfort. På grund av den mörka färgen är det också låg reflektion. Diffusor block fungerar brusreducerande till 64 dB (A) vid 2,5 bar inloppstryck.

SATA Air regulator bältet är extra stort, komfortabelt polstret bälte som ger individuell anpassning och möjlig uppgradering med extra moduler, t.ex. SATA humidifier. SATA Air Carbon regulatorn kan vridas och justeras på bältenheten med och upp till +/- 45°.

Se skyddsmasker