Product added to basket
Loading
Loading

Ett lacksystem till trä, metall och plast

sayerlack sortiment

SAYERLACK ÄR PERFEKT TILL INDUSTRI LACKERING

Sayerlacks sortiment täcker alla dina behov för ytbehandling och är samtidig helt enkelt uppbyggd, så att vi kan sammansätta precis den lösningen som passar dig bäst.

Systemet består av ett sätt kulör, några härdare och förtunning samt olika baser/bindare. Då har du allt du behöver oavsett ytan. Sayerlack Wood är utvecklad speciellt till lackering av trä i möbelindustrin.

Sayerlack erbjuder också produkter till plast och metall lackering, där et enkelt DTM-system används till industriella ytor såsom aluminium, rostfritt stål komposit samt plast.

I Sayerlack systemet kan du blanda med samma kulörer oavsett om det är trä, metall eller plast. Här får du ett system som erbjuder effektivitet, flexibilitet och kvalitet!

KULÖRSÖKNING SKER DIGITALT

Med den innovativa bland appen, Paletto, får du en enkel digital kulörsökning och möjlighet att hitta recepten du ska använda inom Sayerlack kulörsystem.

Appen gör det enkelt för dig att mixa samma kulör till en återkommande kund - även när du mixar efter särskilda önskemål. I appen kan du likaså skapa egna recept om du mixar en kulör tillsammans med en kund.

  • Blanda alla NCS, RAL kulörer samt Sayerlacks egna WC kulörer
  • Spara dina ofta använda kulörer till din kom ihåg lista
  • Skapa dina egna kulörer
  • Se din blandhistorik
Kontakta oss
sayerlack paletto mixing app
sayerlack logo

LAKGRUPPEN OCH SAYERLACK

Vi har samarbetat med Sayerlack sedan 2011 på grund av deras höga kvalitetsnivå och innovativa produktutveckling. Deras fokus är nämligen på forskning, utveckling av ny teknologi och förbättring av produktionskapaciteten, vilket också har gjort Sayerlack till ett av dem förande producenterna av industrilack i Europa.

Sayerlack har existerat sedan 1954 och blev i 2010 en del av Sherwin-Williams, som är global marknadsledare inom framställning, utveckling, distribution och försäljning av ytbehandlingar och relaterade produkter till professionella, industrin och privatkunder.

Se vårt Sayerlack sortiment