Product added to basket
Loading
Loading

Introduktion: Devilbiss DV1 Clearcoat Spray Gun

Video af Devilbiss

NY SPRUTPISTOL TILL ENKEL KLARLACK APPLICERING

DV1 Clearcoat ger den önskade kontroll och prestanda du behöver. Denna revolutionära sprutpistolen:

Erbjuder den riktiga finfördelningen till den riktiga appliceringen - producerar en jämn fördelning av fina, ensartade storlekar av partiklar som enkelt fuktar en yta och utan fel hänger på vertikala paneler.

Levererar optimal prestanda- maximal material genomströmning och optimering av finfördelningen så att användaren kan röra på sig snabbt och effektivt medan de applicerar en felfri finish.

Ger användarvänlighet - enkel uppsättning och enkel applicering och är kapabel att replikera nästan varje finish och nästan obesvärat.

Erbjuder mer kraft och effektivitet – stabiliserande lufthastighet medan optimering av det lufttryck som krävs för att finfördela klarlacken levererar en mirror-like finish med mindre översprej.

Förbättrar effektiviteten – användaren använder mindre material, har mindre avfall och sparar mer tid på att utföra varje uppgift.

devilbiss fluid tip

UPPNÅ FELFRI APPLICERING VARJE GÅNG

Devilbiss DV1 Clearcoat sprutpistol har ett innovativt luft- och materialstyrningssystem som är optimerad till överlägsen klarlack finfördelning. Denna sprutpistol ger användaren möjlighet för att uppnå en ensartad finish över hela arbetsområdet med en minimal ansträngning. Det nya munstycke DV1-C1 PLUS Clearcoat Air Cap ser till för den riktiga finish med perfekt filmbyggnad och fin mirror-like finish. DV1 Clearcoat har dessutom en helt nyutvecklad färgnål speciellt till applicering av klarlack.

Den nya färgnål ökar vätskaströmmen genom pistolen som optimerar lufthastigheten vid spetsen, minimerar materialförbrukningen och maximerar fördelningen genom hela sprutprocessen.

Læs mere

SNYGG DESIGN OCH NY FÄRG

Den nya Devilbiss DV1 Clearcoat kommer i en ny matt svart finish där den kombinerar komfort med utseende. Det nya design ger ett elegant look och ett bättre grep till optimal hantering.

DV1 Clearcoat Spray Gun är designad specifikt till att möta utmaningarna som att spruta marketsledande klarlackar. DV1 Clearcoat sprutpistolers innovativa funktioner tillåter användaren att skjuta fram klarlack finfördelningen till nästa nivå - vilket ger dem mer komfort och mer kontroll medan dem levererar den önskade mirror-like finish.