Product added to basket
Loading
Loading

3 Skäl Till Varför Du Bör Välja Lechler

VAD ÄR LECHLER

Lechler systemet erbjuder olika målningsprocesser och rekommenderar att välja den mest passande bland dem för att uppnå ”rätt kvalitet” och den mest effektiva när det gäller processtid och pris beroende på olika behov.

Billackering till bilverkstäder som genom målningsprocesser bestående av högteknologi och låg miljöpåverkan strävar efter att skilja sig åt på marknaden och erbjuda sina kunder den RÄTTIGA KVALITETEN, både vad gäller estetisk aspekt och hållbarhet, arbeta på samma gång med högsta effektivitet och produktivitet och uppmärksamma miljöens respekt.

lechler produkter
lechler sortiment

PRODUKTER OCH PROCESSER

En komplett och innovativ rad av produkter, skapat och kontrollerad genom ISO 9001:2000 kvalitetssystemet och speciellt utvecklad till att komma nära slutanvändarnas behov.

Kombinationen av olika produkter tillsammans med val av olika applicerings- och torkningsmetoder gör det möjligt att identifiera specifika målningsprocesser som också möjliggör det att reproducera en lämplig kvalitetsnivå för olika situationer samtidigt som att det ger en möjlighet för att maximera reperationsprocessernas effektivitet när det gäller produktivitet och kostnader med möjlighet att spara arbetskraft, energi och produkt.

FÄRGVERKTYG

Förslaget från Lechler för Refinish använder sig av rika och kompletta utrustning and färgverktyg som både är automatiska och manuella och som integreras perfekt till att användaren kan jobba med högst precision. Forskningen med dem komplexa färgvärlden blir enkelt, tack vara användning av enkla verktyg som är utformade för att vägleda operatören mot utmärkta kvalitetsresultat.

Se mer