Product added to basket
Loading
Loading

3M

Underhållsfri Halvmask 06942+ Ffa2P3R D-Filter

Produktinformation

3M halvmaskrespirator, färdig att använda, underhållsfri och med inbyggda filter, återanvändbar. Ett mycket effektivt och bekvämt skydd mot ångor, gaser och partiklar.

Den lätta och balanserade designen har en centralt placerad utandningsventil som hjälper till att minska värme och fuktuppbyggnad, så att den känns bekväm även under höga temperaturer och fuktiga förhållanden. 3M 694X+-serien har en strukturerad ansiktstätning som är mjuk, icke-allergiframkallande och silikonfri, som skyddar mot ett brett utbud av skadliga gaser, ångor och partiklar.

3M-masken 06942+ har integrerade filterskydd, FFA2P3R D-filter och uppfyller de europeiska prestandakraven Standard EN 405:2001+A1:2009 för ventilfiltrerande halvmask-andningsskydd för kombinationer av gaser, ångor och partiklar. De inbyggda filtren är underhållsfria. Du använder dem bara tills din bytesprocedur indikerar att byte krävs eller att filtren är fulla, och kassera dem sedan.

Här får du en halvmask som är klar att använda och det justerbara pannbandet passar de flesta huvudformer och storlekar och nackremmarna är lätta att fästa. Halvmasken är designad för att användas med de flesta skyddsglasögon och hörselskydd. När du köper denna halvmask får du en återförslutbar plastpåse för hygienisk förvaring och transport.

Notera

Denna halvmask tillför inte syre och får inte användas i atmosfärer som innehåller mindre än 19,5 % syre!

Använd inte fel, ändra, modifiera eller reparera denna produkt.

Halvmasken ska sitta tätt mot huden, därför kan den inte användas om du har skägg eller annat ansiktshår som förhindrar direktkontakt mellan ansiktet och andningsskyddets kant.

  • EN405:2002
  • FFA1P2D
  • Lätt och välbalanserad design
  • Lågprofildesign för bättre periferseende
  • Justerbar huvudvagga och halsremmar som är lätta att fästa
  • Mjukt, allergifritt material med texturerad ansiktstätning
läs mer läs mindre
;