Product added to basket
Loading
Loading

TEROSON PLASTREPARATION

Online Tutorials

Vår handledning stödjer dig effektivt i ditt dagliga arbete genom att ge dig värdefulla tips och information om specifika ämnen för att göra dina reparationer snabbare och effektivare.

Se vår onlinehandledning

Terosons produktförklaring

Förvandla plastreparationer till smarta reparationer, vilket gör dem snabba och effektiva med TEROSON -produkterna. TEROSON produkter kan användas för mindre skador såsom repor eller hål i stötfångare, spoilers, aproons etc. För grundläggande reparationsuppgifter på målningsbara inre och yttre plastdelar kan Teroson plastreparationsprodukter hjälpa till med dessa tillämpningar.

FÖRBEHANDLING

  • VR 10 - TEROSON VR 10 Främjar vidhäftning och tätning, används och torkas med en fiberduk eller liknande. Förhindrar inte härdning av lim/tätningsmedel. 
 Vr 10
15 i lager

Teroson 2558379

Vr 10

1 L

429,73 kr

begränsad mängd - varan utgår

PRIMER

  • TEROSON 150 - Primer för plast. Förbättrar vidhäftning av plastreparationslim och plastpåfyllningsprodukter före målning.

LIM

  • Teroson PU 9225 SF ME 2 MIN - 2K lim
  • Teroson PU 9225 SF ME 2 MIN - 2K lim
  • 50-407-Limpistol från Q-refinish, kan enkelt användas med Teroson. Vi har valt den här modellen eftersom du får lite mer för pengarna. 
  • Teromix -munstycken - för användning med PU 9225 för korrekta blandningsförhållanden under applicering. 

För mer information, se tekniska datablad i webbshopen eller kontakta LAKGRUPPENS tekniker.

 

 

sales rep

VI ÄR REDO ATT HJÄLPA DIG

Oavsett om du behöver produktråd eller vill diskutera möjligheten att ingå ett ömsesidigt givande avtal är vi redo att prata med dig.

Låt oss ge dig råd

Vill du börja reparera plast?

Bli smartare på plastreparation