Product added to basket
Loading
Loading

EN REPARATION I STÄLLET FÖR ERSÄTTNING – SPARAR TID OCH PENGAR

Plastdelar är mycket vanliga i olika delar av bilen, t.ex. i stötfångare, skärmar och interiörpaneler. Genom att reparera plast istället för att byta ut det undviks inte bara en större mängd plastavfall, arbetet sker också mer effektivt och kostnadsoptimerat på grund av lägre materialkrav och arbetsbelastning under hela processen. Om du vill kunna reparera fler av de skadade stötfångaren / plastdelarna utan att kompromissa med kvaliteten. Då är vi här för att hjälpa dig på vägen. 

Med rätt verktyg och produkter kan många plastdelar repareras och återskapas så att de har samma styrka som tidigare. Vi vill erbjuda vår kunskap samt rätt produkter från välkända märken till fantastiska priser. 

Även om vi kallas LAKGRUPPEN har våra tekniker och konsulter många års erfarenhet av kaross- och plastreparation.

Kom säkert igång med nya processer för plastreparationer.

BÄTTRE FÖR MILJÖN

ÖKADE RESULTAT

NÖJDA KUNDER

På denna sida hittar du en omfattande översikt över produkter, guider och verktyg som du kan använda för de olika reparationsteknikerna. Vissa föredrar 3M framför Teroson, och andra använder  Q-Refinish. Men oavsett vad du väljer att köpa får du produkter av mycket hög kvalitet. Vi har samlat ett komplett sortiment från branschens starkaste tillverkare, i olika prisklasser och med lite olika tillvägagångssätt, för snabb, enkel och hållbar reparation av skadade plastkomponenter på fordon.

 

Om du behöver hjälp, kontakta oss. Vi gör gärna vår kunskap tillgänglig så att du får rätt vägledning och rätt produkter.

STARKA LÖSNINGAR FÖR PLASTREPARATION

3m plastreparationsset

Plastreparation med 3M

3M erbjuder möjligen den mest innovativa lösningen för plastreparation på bilens eftermarknad idag. 3M erbjuder ett komplett system som rengöring, slipning, limning och polering etc.

En av anledningarna till att välja 3M är att de har ett unikt patch repair system för reparation av plastdelen. Det gör reparationen otroligt enkel. 

Se produkter

Plastreparation med Teroson

Henkels TEROSON är möjligen det ledande varumärket med produkter för limning, tätning, beläggning, akustiska, stärkande och förstärkande lösningar inom OEM -transportmontering, fordonsreparation och underhåll (VRM), industriella fogar och applikationer inom byggindustrin.

TEROSON har ett partnerskap med de flesta biltillverkare och rekommenderas ofta som föredragen tillverkare när du använder produkter på bilens eftermarknad.

Med TEROSON får du smarta och grundligt testade produkter inom plastreparation som ger en otroligt bra reparation av mycket hög kvalitet.

Se produkter
teroson plastreparationssats
q-refinish plastreparationspaket

Plastreparation med Q-Refinish

Q-Refinish är ett tyskt kvalitetsmärke som erbjuder produkter inom kemi, slipning och tillbehör för målning och allmän ytbehandling. Du kanske eller kanske inte har hört talas om Q-Refinish

Men oavsett vilket har Q-Refinish användaren i fokus, och produkterna är anpassade efter branschens behov. Med produkterna från Q-Refinish får du riktigt bra produkter till superöverkomliga priser. 

Se produkter

Experter på plastsvetsning - Små uppgifter och stora projekt

BETAG Innovations mål är att erbjuda innovativa produkter av hög kvalitet så att du kan förbättra din reparationsprocess. Produkter från Betag Innovation är fokuserade på reparationsprocessen snarare än att ersätta dem. Du kan hitta plastsvetsare och allt du behöver för att reparera plast. År 2006 blev Betag Innovation också partner i Toyota B&P partnerprogram. 

Se produkter
betag
cp tools

Verktyg för plastreparation

Chicago Pneumatic, även känd som "CP", tillverkar luft- och batteriverktyg, luftkompressorer, generatorer och hydraulisk utrustning och säljs i mer än 150 länder. Chicago Pneumatic är ett verktygsmärke av högsta kvalitet som ägs av svenska Atlas Copco.

Maskinerna är några av de bästa på marknaden och erbjuder ett helt komplett sortiment för plastreparationer. Maskinerna har utvecklats med stort fokus på innovativa lösningar och hög användarvänlighet.

Se produkter

Behöver du råd?

Oavsett om du behöver produktråd eller vill diskutera möjligheten att ingå ett ömsesidigt givande avtal är vi redo att prata med dig.

Låt oss ge dig råd
Låt oss ge dig råd

Skapa ett konto på 2 minuter

Det tar bara 2 minuter att skapa ett konto och du kan börja handla direkt. Det är helt utan förpliktelser. Allt du behöver är företagets CVR-nummer och du kommer omedelbart kunna börja beställa artiklar för  plastreparationer till förmån för miljön och din plånbok. 

Gå till skapa konto

Hur föredrar du att kontakta oss?

Vi försöker vara så lyhörda som möjligt.

email icon

Skicka ett meddelande till oss

messenger icon

Skriv till oss på messenger

Skriv till oss på Whatsapp

Skriv till oss på Whatsapp

Låt oss ringa dig

customer service lakgruppen icon

Ring oss

Skicka ett meddelande till oss

Vi återkommer snart.

 

Låt oss ringa dig

Hoppa över telefonkön. Låt oss ringa dig.

 

Ring oss

Om du behöver prata med oss nu

+46 8 502 460 06

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Öppettider

 • Måndag 08:00 - 16:00
 • Tisdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lördag Stängd
 • Söndag Stängd

Stängningsdagar

 • måndag 23 december 2024
 • tisdag 24 december 2024
 • onsdag 25 december 2024
 • torsdag 26 december 2024
 • fredag 27 december 2024
 • måndag 30 december 2024
 • tisdag 31 december 2024
 • onsdag 01 januari 2025
 • torsdag 19 december 2024
 • fredag 20 december 2024

Säljavdelningen är redo att hjälpa dig

Hur föredrar du att kontakta oss?

Email icon

Skicka ett mejl till säljavdelningen

phone icon

Låt oss ringa dig

calender icon

Boka ett möte

Skicka ett mejl till säljavdelningen

 

Låt oss ringa dig

 

Boka ett möte

Redo att lära dig mer? Boka ett möte med en expert när det passar dig.