Product added to basket
Loading
Loading

Mirka

Deros II 680 EU 150mm 8.0mm

Produktinformation

Mirka® DEROS II 625 är en elektrisk excenterslipmaskin med en bakskivadiameter på 150 mm, designad för att göra slipning av alla typer av ytor effektiv och dammfri. Den har en slaglängd på 8 mm, vilket gör den lämplig för att ta bort material snabbare.

Mirka DEROS II är både kompakt och lätt att hantera, vilket gör den till ett populärt val bland användare.

Nästa generation Mirka DEROS II bygger på framgångarna från sin föregångare genom att introducera flera förbättringar för användaren. Den är känd för sin ergonomiska design och balans, vilket ger bekväm drift även vid långvarig användning.

Mirka DEROS II är designad för att minimera användarens trötthet genom att ha en låg ljudnivå och vibrationsnivå, vilket gör det möjligt att arbeta under längre perioder utan obehag.

Den nya designen gör det också lättare för föraren att justera sliphastigheten tack vare det användarvänliga handtaget och de tydligt synliga LED-displayerna. Den borstlösa motorn säkerställer en konstant hastighet och möjliggör hantering av även de mest krävande uppgifterna.

Mirka DEROS II är en del av Mirkas dammfria sliplösning som ger effektiv dammfri slipning, och den har även Bluetooth-anslutning som gör att den kan integreras sömlöst med myMirka vibrationsövervakningsapp.

läs mer läs mindre

Deros II 680 EU 150mm 8.0mm

  • Lager: 2 i lager
  • Varunummer: MID6804044
  • Mängd: 1 ST
begränsad mängd - varan utgår
;