Product added to basket
Loading
Loading
technofox go green

VOC-fri pistoltvättar - till ett fast lågt månadspris

Är du medveten om att genom att välja en miljövänlig Voc-Fritvätt för dina sprutpistoler bidrar till en bättre miljö. Samt ökad produktivitet, minska kapitalbindningen och betydligt sänka kostnaderna?

Technofox innovativa pistolrengöring, tillgänglig genom ett bekvämt abonnemangssystem, låter dig uppleva alla dessa fördelar och mer. Den gröna VOC-fria rengöringen av sprutpistoler gör det inte bara möjligt att följa miljöstandarder, utan det kan också avsevärt öka din effektivitet. Genom att välja denna avancerade teknik investerar du inte bara i en hållbar framtid, utan också i din verksamhets framtida ekonomiska bärkraft.

Pistoltvättar och service ingår

I abonnemanget ingår Pistoltvättar och service, vilket eliminerar kapitalbindning och behovet av att köpa ny utrustning.

Kompakt väggmonterad design

Maskinen har en platsbesparande design och kan enkelt monteras på väggen.

Bra för arbetsmiljön

Rengör sprutpistoler utan exponering för VOC (flyktiga organiska föreningar), vilket bidrar till en hälsosam arbetsmiljö.

technofox maskin

Prova gratis i en vecka

Med Technofox pistoltvätt på abonnemang kan du fokusera på din kärnverksamhet, eftersom den automatiska och effektiva rengöringen av dina sprutpistoler inte längre kräver din tid och uppmärksamhet.

Detta frigör värdefull tid och resurser som du kan använda för att utveckla och förbättra andra aspekter av din verksamhet. Om du tror att lösningen kan vara något för dig är det enkelt och kostnadsfritt att prova den.

Vi känner oss säkra på att du kommer att bli nöjd. Det är därför vi erbjuder dig en gratis provperiod i 1 vecka. Är du nöjd så sitter den kvar och fortsätter att köra. Om du inte är nöjd hämtar vi den igen.

Kontakta oss

Eco Clean Plus VOC fri - naturligt rengöringsmedel

Använder VOC-fri rengöringsvätska som ingår i prenumerationen och främjar cirkulär ekonomi genom att återvinna rengöringsprodukten.

Rengör sprutpistolen på autopiloten

Automatiserat rengöringssystem som kräver minimal manuell hantering.

Ingen extraktion behövs

Kräver ingen extern extraktion.

abonnemang pris technofox

Hur många pistoltvättar gör du per månad?

Det fasta månadspriset på abonnemanget beror på antalet pistoltvättar du gör i snitt per månad. Var uppmärksam på säsongsvariationer när du beräknar ditt genomsnitt. Abonnemanget har en bindningstid på 1 år, men du kan uppgradera det om dina behov ökar.

Det är viktigt att notera att det inte spelar någon roll om du en månad tvättar betydligt fler gånger, så länge mängden andra månader är lägre än ditt genomsnitt. Ett abonnemang har ett startpris på 4.500 SEK ex moms.

Rengöringsvätska är en del av den cirkulära ekonomin

VOC-fri rengöringsvätska som ingår i ett hållbart cirkulärt ekonomiskt system.

Ingen strömanslutning krävs

Använder ett ATEX-batteri som laddas av tryckluften, och är därmed oberoende av en extern strömförsörjning.

Online IoT-beställning av rengöringsvätska

Möjlighet till automatiserad onlinebeställning av rengöringsvätska vid behov via IoT-teknik.

Enkel drift

Lätt att använda - sätt bara in sprutpistolen så sköter maskinen resten.

Är du intresserad?

Är du intresserad?

Kontakta oss om du vill veta mer eller vill börja prova maskinen.

Kontakta oss