Product added to basket
Loading
Loading

Stenskottsskydd

För att skydda din bil från skräp kan ett spraybart konserveringsmedel mot spån appliceras. Stenskottspray är det idealiska stenskotts- och korrosionsskyddet för bilens undersidor och synliga delar.

Stenskottsskydd för bilar

Denna produkt bildar en elastisk skyddsbeläggning som skyddar mot grusflis. Många av våra sprayer för stenskottsskydd är också lämpliga för användning i hjulhus och chassiunderreden för att dämpa vägljud för en tystare körning.

Stenflisspray

Vill du undvika ytterligare en stenskottsreparation? Då bör du använda en förebyggande stenskottsspray på din bils mest utsatta områden. Stenskottsskydd på karossen är som det ultimata skyddet för din bil. Vårt högkvalitativa utbud av stenskottssprayer kommer att säkerställa att ditt fordon har det skydd det behöver och förtjänar. Faktum är att dessa sprayer är lämpliga för användning på bilar, husvagnar, tankar, båtar, lastbilar, spoilers, trösklar och mer!

Undvik rost på bilen

När din bils täckfärg får stenskott exponeras  metallen under element på vägen som kan ge upphov till korrosion. Detta kan leda till omfattande rostskador om de inte repareras omedelbart. Våra stenskottssprayer är ett utmärkt rostskyddsalternativ om du vill hålla ditt fordon i toppform.

På LAKGRUPPEN erbjuder vi ett brett utbud av underredsbehandlingar som hjälper till att skydda mot stenskott och metallkorrosion.