Product added to basket
Loading
Loading

Rostskyddsmassa för underrede

Ett effektivt sätt att skydda bilens underrede är att få en vax, eller bitumenbaserad underredesbeläggning. Sådana beläggningar fungerar som en barriär och håller borta rostframkallande salt, fukt och smuts. De kan appliceras på både nya och begagnade bilar.

7 Produkter

Rostskyddsbeläggning för bilar

De flesta bilägare förbiser undersidan av sina fordon under reparation och underhåll, vilket kan vara ett kostsamt misstag. Denna del av en bil är känslig för rost och korrosion, eftersom den ofta kommer i kontakt med vatten, lera, salt och skräp.

Underredsbeläggning för bilar

Underredet på en bil utsätts för mest slitage eftersom den är helt exponerad för lerigt vatten, gropar, stenar och annat skräp som finns på vägen. Salter och föroreningar kan orsaka extrem korrosion av vitala delar som finns i underredet. Eftersom det inte är synligt förbises det ofta, och vi inser ofta inte omfattningen av skadan innan det är för sent.

Bitumenbaserade beläggningar

Skydda undersidan av din bil mot svaga syror och baser med Bitumen Undercoating. Bitumenbaserad underlack är väderbeständig och svaga syror och baser och har ett utmärkt rostskydd. Bitumenbaserad underlack förblir flexibel och är ljudabsorberande.

Vaxbaserade beläggningar

Förhindra rost på din bil med vaxbeläggningar. Vaxbeläggning är väderbeständig, salt, vatten och svaga syror och baser, har ett utmärkt rostskydd och kan appliceras i tjocka lager.

På LAKGRUPPEN erbjuder vi en rad underredsbehandlingar som hjälper till att skydda mot framtida skador och korrosion.