Product added to basket
Loading
Loading

Klarlack

Klarlack på spray är ett enkelt och praktiskt sätt att skydda ytor mot repor, solljus och normalt slitage. Det är en populär ytbehandlingsmetod då den är lätt att applicera och ger en professionell finish. På lackgruppen erbjuder vi ett brett urval av sprayklara lack från märken som Motip, Colormatic och Q-Refinish. Klarlack kan användas på olika ytor.

10 Produkter

Vad är spray klarlack och varför är det bra?

Klarlack på spray är idealiskt för att täta och skydda lack, metalliska ytor och trä mot yttre påverkan. Det ger ett hållbart skydd som inte bara skyddar ytan, utan också förbättrar dess utseende. Vårt utbud av klarlackssprayer inkluderar produkter från ledande varumärken som Motip, Colormatic och Q-Refinish, kända för sin höga kvalitet och effektivitet.

Välj mellan högblank/blank, halvblank eller matt finish

Vår klara sprayfärg finns i en mängd olika ytbehandlingar, inklusive blank, halvblank och matt, så att du kan välja den perfekta finishen för ditt projekt. Vi erbjuder även produkter speciellt framtagna för att skydda metall- och träytor mot rost och fukt. Dessa produkter kan användas både inomhus och utomhus.

Förberedelse av ytan

Du måste se till att ytan är ren, torr och fri från damm, fett och smuts. Detta kan göras genom att rengöra ytan med ett avfettningsmedel. Om du målar på metallytor är det viktigt att applicera en primer innan du lägger på klarlack. Detsamma gäller för ett plastsubstrat. Här måste du välja en plastgrundfärg för optimal vidhäftning av basfärg och klarlack.

Applicering av klarlack på spray

Att applicera klarlack med spray kräver ingen speciell teknisk kunskap eller erfarenhet. Det är en enkel process som kan göras av vem som helst med lite eftertanke och förberedelser. Innan klarlack appliceras måste ytan rengöras noggrant och torkas helt. Det är också viktigt att se till att det inte finns något damm eller smuts som kan påverka finishen negativt. När ytan är ren och klar kan klarlacket appliceras jämnt och i ett tunt lager. Det är viktigt att lägga klarlacken jämnt och i flera tunna lager istället för ett enda tjockt lager. Detta kommer att hjälpa till att förhindra att klarlacken rinner eller bubblar. Du kan valfritt använda en SPRAYMASTER, vilket gör appliceringen med spray något enklare. Tänk på att läsa tillverkarens instruktioner för applicering av klarlacken, eftersom det kan finnas olika rekommendationer beroende på märke och typ av klarlack.

Enkel applicering, kort torktid och prisvärd

Klarlack på spray är ett prisvärt sätt att skydda och förbättra ytor. På lackgruppen erbjuder vi konkurrenskraftiga priser på vårt sortiment av klar spraylack, så att du kan skydda och förbättra dina ytor utan att spränga budgeten. Så oavsett om du behöver klar sprayfärg för att skydda din bil, motorcykel, skoter, moped, trämöbler eller andra ytor så är lackgruppen rätt ställe att handla. Vårt breda utbud av klar spraylack erbjuder något för alla smaker och behov, och vårt engagerade team är alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt lösning för ditt projekt.